Fuck dethär ett tag!

Herrååå :)

JOOOOOOOO MEN SHOOO!


Hejhej, skit i alla deppmodes hahhaha


Aja dagen har vart helt fuckad men sen gick jag ut och tog en cigg med amanda så allt blev väl lite bättre, Kärlek t henne♥   Som sagt, ska ju till mini maria imorgon så hoppas på det bästa :)

Hahahaha sitter just nu och chattar med amanda men tror fkt HON dog den här gången, sad but true! hahha vet inte vad vi skriver om men kul verkar vi ha iaf ;)
Helgen kommer bli grym, har inga planer direkt men inge dricka för mig iaf ska fkt ha kul utan ;) , Vi alla ska ju göra en sjukt Rolig sak oxå! :)

Inte ett dugg trött, så tror jag ska ladda ner en film nu puss!Skiter i, Allt ska bli bättre nu!♥Hej alla fina, Mina inlägg på senaste tiden har bara varit deppiga men ska på Mini maria imorgon så får vi se om allting kommer bli bättre eller dåligare!

Idag stannade jag hemma från Skolan för att jag inte hade någon större lust med En massa lektioner, men det visade sig att vi hade en del Håltimmar haha -.- Men hade det lika bra hemma!
Väntar på Min delli ( Noelia ) för vi ska äta Jordgubbar med Chocklad så ska jag äta Donken till Middag, kan inte bli bättre!

Finns inte så mycket mer att skriva, Bloggar mer sen!Om du och de andra bara förstod!


Att bara veta att jag aldrig mer kanske får se dig, hålla om dig, Prata med dig, vara din.
Ont att vara ifrån den personen man saknar mest av allt,
Jag sa ''Jag kommer Älska dig tills dagen jag slutar andas'' , Kan jag inte bara få försvinna för jag orkar inte att det ska göra ont hela tiden.
Att gråta för en kille som egentligen inte förtjänar det ,Men tydligen så gör du det?

Varför?, sabbade jag det pga den jävla Alkoholen som fuckade upp mitt liv, skolan som fick mig att dricka mer, allt det där som förstörde. Jag kunde sluta men det gick för långt..För långt för att det skulle vara sådär lätt att sluta men du insåg inte hur svårt det var, Folk blundade för mina problem, dom såg det aldrig?
Hur kan man inte se hur dåligt jag mår?, Vännerna hjälpte mig, men det funkade inte..Sket i deras ord, vad jonas sa,mamma sa..Fan gjorde jag det?

Så många gånger jag tänkt ge upp, men det var alltid något man levde för Han ,familjen och vännerna. Hur kan man svika någon så mycket som  jag gjort, hur kan man vara så jävla dum att aldrig inse vad man gjort.

Vill bort från allting, bort från salem, den enda jag vill är till är dig.

Levande, men död inombords..Jag saknar dig!


Fika med Brudarna!Hej alla fina!

Ida sov hos mig, hade så otroligt kul när vi kom hem natt humor på högnivå!♥
Några av oss tjejer bestämde oss för att fika idag i rönninge, så ska snart möta Amanda och cassie så drar vi till centrum, sen möta dom andra sen ta bussen ner till Rönninge, Mysigt! ;)

Igår så var det väl nästan som vanligt, Centrum häng , Unkan häng fast hade mycket roligare på Unkan!
Sen var det planerat att vi skulle dricka lite på kvällen var sjukt taggad men fritidsfältarna letade efter oss sjukt mycket, sen två Andra Killar som bara ville sabba för oss! -.- Så blev mindre taggad på det, så gick hem med noelia,cassie och ida vid halv 11..Blev så sjukt deppig pga saker som händer nu.
Men fuck det, Är glad idag :)


Vad blev jag glad över Egentligen?


Jag vet att jag kommer klara mig genom det här, hur många gånger jag än kommer falla, så kommer jag ta mig upp efter varje gång. För nu har jag en vilja att klara mig, en vilja att inte faila igen.
Jag klarar mig inte utan hjälp, den där hjälpen man behöver innan man ger upp helt.
Utan mina vänner, skulle jag inte suttit här idag.
Jag blev sårad, jag blev ledsen, jag blev arg, men just idag är jag glad? Men för vad, kanske är för att mina vänner alltid finns där, att jag börjar få känslor för någon annan men samtidigt så är jag rädd för vad som kommer hända? Saknar han, saknar tiden vi hade, men som sagt det är över mellan oss två nu!

Att en sådan sak kunde förändra hela mitt liv, att den finaste killen som fanns för mig, lämnade mig.

Mamma, förlåt för alla gånger jag kom hem full, förlåt för alla gånger jag blev hem skjutsad av Polisen, förlåt för alla gånger jag lovade dig men svek dig istället.

Allt kommer bli bättre, det lovar jag dig!


Förlåt, Mamma.


 

Of course I miss it, but we have the best like this!


Hej!

Går dagen var väl sådär, Skolan var väl helt okej där oxå fast kunde varit bättre är nog för att jag tänker på en massa skit!

Igårkväll så var vi på Unkan, spelade fotboll med nicklas,idas farbror och Freddie..haha skit kul fkt :)
Idag så lovade dom på unkan mig att jag skulle få baka haha, Tror vissa av oss tjejer ska dricka idag..Så det blir najjs att vara ute oxå och inte bara på Unkan!Måste snacka med min Delli om hur jag ska göra osv, Vi hörs sen!


Du var mitt ljus i mörkret, du var luften jag andades, du var min mening med livet!

           Trodde aldrig att jag skulle skriva det här igen, Men jag saknar dig..

You are the only one for me!

Mina känslor för dig är kvar , men tar det lungt händer det så händer det,
de ärt bäst så som vi har det nu.


Hellooo mina fina! Jävligt bra tag sen jag uppdaterade är grymt keff på att upptatera
wellwell kör igång nu . Kvällen har spenderas med mina favoriter och så chillat , Drog hem ganska
tidigt vid tio typ skulle sova hos becka men mådde fett illa , tror jag börjar bli förkyld -.- Ska kolla film nu
och chilla med livet . Ha det gööt!

At my Place!


Sho!

Sitter hemma hos mig med min Delli, Snackar om allting som hänt osv..
Stannade hemma från skolan idag för att slippa all skitsnack, Mötte amanda i centrum o tog en cigg..Och bara chillade sen kom Ida & amanda och några andra! Skit trevligt mannen ;)


Man var ju taggad på Valborg, men det blev helt annat..Slutade med att jag var för full, så fick skjuts hem av nattvandrare. Hellre det än att bli hem skjutsad av Snuten, så mini maria och dom får reda på det knas!
Skitsamma, ska börja sköta mig nu..

Blev glad nu oxååååååå!♥

 

Noelia bloggar sen, puss!


RSS 2.0